I'm yours

vet inte hur jag ska klara mig utan dig,
men jag är ju så illa tvungen...
1 Kommentarer

photos



1 Kommentarer

Gratis godis

Hej alla mina kära vänner! ;)
Här kommer ett litet tips ifrån mig. Har ni hört talas om sidan GratisGodis? Om du blir medlem där kan du enkelt få hem GRATIS godis direkt i din brevlåda, låter det inte toppen? :)
Inte nog om att de faktiskt har godis, det är det bästa godiset? Ni minns alla de här man älskade när man var liten finns där, så som jenka, shejk och hela köret! Toppen toppen! Gå in och spana in sidan vet jag :)


0 Kommentarer

problems

Det fugerar fortfarande inte lägga upp bilder på bloggen, har inte fungerat på ca 4-5 dagar.. är det bara jag som har problemet eller?
2 Kommentarer

Praktik

Hade tänkt lägga upp bilder från igår när jag och Edina var i studion och fotograferade. Men det verkar som att det inte fungerar riktigt, bilderna kommer inte upp. Jag får försöka senare ikväll :)

Nu måste jag fortsätta med att redigera bilder som jag håller på med under praktiken. Är på ett företag och fotograferar deras produkter. Ska dit där senare och lämna bilderna eftersom idag är det sista dagen på praktiken! Skönt! Efter det ska jag faktiskt ut på stan och lämna CV i hopp om ett helgjobb.

Talk to you later!

1 Kommentarer

  • Till bloggens startsida
  • FRÅGOR? MEJLA MIG!

    RSS 2.0